Hoe lang duurt bestellen ?

U kunt elk moment van de dag bestellen vanuit uw luie stoel. 24 uur per dag 7 dagen per week. Wij hebben momenteel gekozen voor afhalen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en zaterdag tussen 09:00 uur  en 14:00 uur. Heeft u liever de voorkeur voor een ander moment dan kunt u ons even contacteren over de mogelijkheden. Als extra service kunnen wij het ook bezorgen. Op vrijdagavond zelfs gratis in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Warmond en Oegstgeest, indien voor donderdag 21:00 uur besteld.

Wilt u i.p.v. online bestellen langs komen voor al het heerlijks, geen enkel probleem. Maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur en zaterdag van 08:00 uur tot 16:00 uur (november tot april op zaterdag tot 14:00 uur) zijn wij geopend om u van dienst te zijn. 

Hoe garanderen wij kwaliteit ?

Nederlands fruit is er in het voorjaar niet of nauwelijks. De biologische appels en peren zijn dan op en het eerste zomerfruit laat nog op zich wachten. We zijn in deze periode aangewezen op minder soorten fruit. En als de Italiaanse kiwi’s op zijn, dan zijn er in Europa eigenlijk alleen nog sinaasappels voorhanden. Dan zijn we dus tijdelijk aangewezen op appels, peren en kiwi’s van het zuidelijk halfrond.Zodra het enigszins mogelijk is om deze producten door dichterbij geteeld fruit te vervangen doen we dat........uiteraard allemaal biologisch.

 


Waar vind u ons ?

U vind ons op het adres Kanaalpad Noord West 1, 2231NX in Rijnsburg.